27 thoughts on “Gratis Lyxlasagne från Dafgårds

 1. Roger Forsgren

  Härligt goda lasagne blir kul att vinna en av 10000 st tack på förhand. Med vänlig hälsning, Riger

  Reply
 2. Lisa Lindberg

  Oj vad gott det ser ut….vill gärna testa….min son älskar lasagne….och Dafgårds Janssons frestelse är sååå god som kommer att förgylla mitt julbord

  Reply
 3. Siv Sundberg

  Hej! Jag var en av dom lyckliga som fick en kupong. Men den gäller på Coop, City gross och Matrebellerna.Inte ICA maxi som var den enda affären som hade den. Jag bor i Östersund och har ringt runt till alla Coop affärerna här. Den finns inte. City Gross finns inte i Östersund och Matrebellerna har jag aldrig hört talas om. Hur ska jag få en lasagne som jag vet är jättegod eftersom jag köpt den ett par gånger.
  Vänligen Siv Sundberg

  Reply
  1. Fru Kupong Post author

   Hej

   Detta är en blogg som tipsar om olika rabatter och kampanjer, så vi kan inte svara på din fråga.
   Kontakta gärna Dafgårds då detta var deras kampanj.
   https://www.dafgards.se/

   Hoppas att de kan hjälpa er.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *